Lands Design

Η προηγμένη επαγγελματική λύση για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τοπίου

BIM Τεχνολογία για 2D Τεχνικά Σχέδια,
3D Modeling και Φωτορεαλιστική Aπεικόνιση

Το Lands Design λειτουργεί με το Rhino, το AutoCAD και το Civil3D

Θέλω Πληροφορίες

Ανακαλύψτε το Lands Design

Που χρησιμοποιείτε το  Lands Design;

blank

Αρχιτεκτονική Τοπίου

Τα έργα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού τοπίου σε διαφορετικές κλίμακες και τομείς μπορούν εύκολα να σχεδιαστούν από το Lands Design. Είναι το ισχυρό σας εργαλείο στη διαδικασία σχεδιασμού για τη δημιουργία δισδιάστατων διατάξεων, τρισδιάστατων μοντέλων και ρεαλιστικών εικόνων και βίντεο.

blank

Πράσινη Υποδομή

Οι φυσικές περιοχές μπορούν να λειτουργήσουν ως υποδομή, προστατεύοντας το δομημένο περιβάλλον από ρύπους, πλημμύρες ή υπερβολική ζέστη. Το Lands Design σάς δίνει τη δύναμη να προσθέσετε κάθετους κήπους, πράσινες στέγες και χώρους πρασίνου στα αρχιτεκτονικά και αστικά έργα σας.

blank

Δασοκομία

Τα ισχυρά εργαλεία εδάφους, δάσους και άρδευσης, συνοδευόμενα από hardscape εργαλεία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία σχεδιασμού και μοντελοποίησης των δασών στον τομέα της δασοκομίας. Η τεχνολογία BIM απεικονίζει την εποχική αλλαγή και την ετήσια ανάπτυξη των φυτών.

blank

Πολεοδομικός σχεδιασμός

Η αστική βλάστηση παίζει καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας του δομημένου περιβάλλοντος. Εισάγοντας τα φυτά ως βασικά φυσικά στοιχεία σε έργα αστικού σχεδιασμού, το Lands Design σάς βοηθά να σχεδιάζετε δημόσιους χώρους, σε συνδυασμό με χώρους πρασίνου, σας επιτρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή φυτών και να οπτικοποιήσετε την αστική περιοχή σε διαφορετικές εποχές.

blank

CG Artists

Το Lands Design μπορεί να εφαρμοστεί για τη δημιουργία περιβάλλοντος για καλλιτέχνες γραφικών υπολογιστών (CG). Μπορείτε να δημιουργήσετε στοιχεία παιχνιδιών 2D και 3D που θα χρησιμοποιηθούν στην ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών, τρισδιάστατης απεικόνισης και ψηφιακών ταινιών κινουμένων σχεδίων.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Ladns Design;

Ισχυρά εργαλεία μοντελοποίησης εδάφους

Δημιουργήστε εδάφη από περιγράμματα, υψομετρικές καμπύλες και σημειακά σύννεφα. Τα εδάφη μπορούν επίσης να σαρωθούν και να εισαχθούν από το cloud επιλέγοντας μια τοποθεσία από έναν δορυφορικό χάρτη. Το Lands περιλαμβάνει εργαλεία για την τροποποίηση εδαφών, την προσθήκη περικοπών και γεμισμάτων, μονοπάτια, τρύπες ή τον υπολογισμό του όγκου των μετακινήσεων της γης. Όλα αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται στο έδαφος και μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή.

Εκτεταμένη βάση δεδομένων φυτών σε 3D / 2D

Το Lands παρέχει μια βάση δεδομένων φυτών με περισσότερα από 8000 είδη. Μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό φυτό για την περιοχή σας φιλτράροντας τη λίστα σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια: κλίμα, τύπος εδάφους, αντοχή στον αέρα, ανθοφορία και καρποφορία κ.λπ.

Κάθε είδος φυτού έχει τις δικές του προσαρμόσιμες λειτουργίες προβολής σε 2D και 3D και είναι έτοιμο για απόδοση, εξαγωγή σχεδίων και προσομοίωση εποχής και ανάπτυξης.

Δημιουργήστε δυναμικά 2D σχέδια

Μετατρέψτε το δισδιάστατο σκίτσο σας σε ένα τρισδιάστατο έργο έτοιμο για οπτικοποίηση. Δημιουργήστε δισδιάστατα τεχνικά σχέδια από το τρισδιάστατο μοντέλο και προσθέστε διαστάσεις, ετικέτες, ετικέτες, φωτογραφίες φυτών και άλλους σχολιασμούς για να ετοιμάσετε το έργο για τεκμηρίωση. Δημιουργήστε διαφορετικές διατάξεις, όπως ο καθορισμός σχεδίου, άρδευσης και σχεδίου διαστάσεων, χρησιμοποιώντας τον διαχειριστή επιπέδων για να οργανώσετε το έργο σας. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία καταχώρισης για να δημιουργήσετε απογειώσεις ποσότητας για φυτά, στοιχεία αστικών επίπλων, ζώνες ή όγκο τομών και γεμισμάτων από εργασίες εδάφους.

Παραμετρικός σχεδιασμός

Αυτοματοποιήστε τις ροές εργασιών σχεδιασμού με βλάστηση, εδάφη και στοιχεία αστικού έργου. Εξοικονομήστε χρόνο αποφεύγοντας επαναλαμβανόμενες εργασίες, δημιουργήστε προσαρμοσμένες λειτουργίες και δοκιμάστε διαφορετικές επιλογές σχεδίασης πιο γρήγορα.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται με το Grasshopper, ένα οπτικό περιβάλλον προγραμματισμού που διατίθεται στην έκδοση Lands Design για το Rhino.

Ζωντανέψτε το έργο σας με βίντεο και ρεαλιστικές εικόνες

Παρουσιάστε το έργο σας με ρεαλιστικές εικόνες, εικονικές περιηγήσεις και βίντεο. Περπατήστε στο έργο, απεικονίστε προσομοίωση αλλαγής εποχής στην βλάστησης, ενεργοποιήστε την κίνηση του ηλιακού φωτός, το φαινόμενο του ανέμου και την ανάπτυξη των φυτών. Επιπλέον, μπορείτε να εφαρμόσετε τη μηχανή render που θέλετε όπως Enscape, V-Ray κ.λπ.

Πολλαπλοί Τρόποι Διαλειτουργικότητας

Οι πολλαπλές μορφές αρχείων που υποστηρίζονται από το Lands Design σάς επιτρέπουν να εισάγετε και να εξάγετε αρχεία με άλλες πλατφόρμες. Πολλές βιβλιοθήκες μπλοκ από τον ίντερνετ είναι συμβατές και μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο έργο σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μεταφέρετε το έργο σας σε ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, να το στείλετε σε έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή ή να το εξαγάγετε σε προγράμματα περιήγησης, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε το έργο σας με άλλους για να το οπτικοποιήσουν από τη δική τους συσκευή.

Το Lands Design είναι διαθέσιμο για το Rhino και το AutoCAD

blank

Rhinoceros 

blank

AutoCAD

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την αγορά και την εκπαίδευση του Lands Design;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Επιθυμείτε την παρακολούθηση 2ου σεμιναρίου;
Ειδοποίηση και συναίνεση (GDPR) * *