Κράτηση

Σεμιναρία και Πιστοποίηση

Επέλεξε το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και απέκτησε εξειδικευμένες γνώσεις και δυνατότητες.

Θέλω πληροφορίες για τα σεμινάρια!

Σεμινάρια στην τάξη

Ολιγομελή τμήματα παρακολούθησης σεμιναρίων.

Online | Μαθήματα

Online μαθήματα στο σπίτι ή στο γραφείο σας σε πραγματικό χρόνο.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

w

Συχνές Ερωτήσεις - FAQ

Μπορείτε να λάβετε άμεσα απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουμε λάβει από εσάς σχετικά με την διαδικασία εγγραφής.

Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής;

  • Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και αποτελείται από δύο φάσεις:   

– Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας κάνοντας κλικ στο «Θέλω πληροφορίες για τα σεμινάρια!» για να ενημερωθείτε σχετικά με το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

– Ολοκληρώστε την εγγραφή στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

Πως συμπληρώνω την φόρμα επικοινωνίας;

  • Για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στην παραπάνω επιλογή «Θέλω πληροφορίες για τα σεμινάρια!». Μετά την συμπλήρωση της φόρμας , ένας από το προσωπικό του CAD ACADEMY θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Πως επιβεβαιώνω την εγγραφή μου;

  • Η ολοκλήρωση και η επιβεβαίωση της εγγραφής σας πραγματοποιείτε με την ολοκλήρωση της πληρωμής σας.

Πώς κάνω ακύρωση εγγραφής;

  • Η ακύρωση καθώς και η επιστροφή των χρημάτων που έχετε καταθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό για την εγγραφή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω επίσημης επικοινωνίας, σε διάστημα 2 ημερών από την εγγραφή στο σεμινάριο.

Γενικές Παρατηρήσεις

  • Οι εκπαιδευτικοί διατηρούν το δικαίωμα να ακυρώσουν ή να αναβάλουν ένα μάθημα σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων ή αν λείπουν οι απαιτήσεις που απαιτούνται για την καλή λειτουργία του μαθήματος εντός 2 ημερών από την έναρξη του μαθήματος. Στην περίπτωση αυτή, οι καθηγητές θα ειδοποιήσουν τους μεμονωμένους συμμετέχοντες μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλα τα μαθήματα ενδέχεται να υποστούν αλλαγές ή αλλαγές στο πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό του CAD ACADEMY για οποιαδήποτε αποσαφήνιση ή περαιτέρω πληροφορίες.